JenniferGlad

tjaaaaa

Kategori: Allmänt

Tjaaaaaa!
 
Idag har jag, hmmm..
vrf alltid idag har jag..
iaf, så idag har jag varit på skolan, började kvart över 11, skönt. sen så hade jag matte, slutade rätt så tidigt, åkte ner på stan med Frida, fixade lite och så sen hämtade pappa mig, åkte hem och åt sen så gick jag ut. Kom nyss hem och ska snart gå och lägga mig, tidigt ellerhur?!?! men jag måste känner jag, har ont i nacken och ryggen efter övningarna jag fick av sjukgymnasten. Igår så var det ju fotboll, Sverige-Tyskland, wow vilken match! kollade tills Tyskland gjorde 4-0 då stängde jag av tv:n och gick ner och la mig, kollade facebook lite fort i mobil, precis som jag bruka göra, och närkte då att min baby(Zlatan) hade gjort mål, så jag kollade aftonbladet och såg då att det stod 4-3 så då sprang jag upp för att få ses de sista minutrarna, och tack o lov för det. Vilken match dom gjorde, eller aa iaf sista halvlek. Slutade som sakt 4-4 efter att Elm gjorde sista målet. Det blev att ganska så långt inlägg men eftersom att jag inte har bloggat så mycket nu så gör det inget, måste ju ta igen det jag missat ;) 
 
Men nu väntar sängen, så måste draaaa!
 
bloggar imorgon när jag är på skolan, pusspuss (L)
 
btw, lite bilder på mig baraaa ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

hejhej

Kategori: Allmänt

hej!
Idag så har jag varit på skolan ett tag, sen så åkte jag till vårdcentralen eftersom att jag har problem med tån och nacken. Så hoppas på en tid snart, blir då operation igen. Väntar på att få tid för röntgen för nacken och ska börja gå till en sjukgymnast. Imorgon är det FREDAG!!! wohoooo äntligen! :D TAGGA HELG!! 
 
nä nu ska jag se film m min underbara familj. pussssss
 
och plugga. :(
 
 

hejhejhej

Kategori: Allmänt

Hej bloggen! Klev upp för en stund sedan och ska snart duscha och sedan plugga lite innan jag gör mig i ordning för kvällen. Igår så var jag på skolan och hade Foto sen matte, och på kvällen så gick jag ut. 
 
har inte så mycket att skriva nu men jag bloggar nog mer ikväll puss
 
 
 
 
 
 
 

tja

Kategori: Allmänt

hej bloggen kom hem för en stund sedan efter att varit ute. Så nu ska jag sova. Kom precis på att jag skulle ha bakat tills imorgon, stackars mina rumskamrater. Får väll kliva upp jätte tidigt imorgon eller så får jag väll köpa något, precis som förra gången :( tänkte lägga in bilder men det funkar inte :( bloggar imorgon bitti om jag hinner, om inte så bloggar jag nog när jag är på skolan. pusssss

Gäst bloggar? xd

Kategori: Allmänt

haha.. skulle kolla facebook och såg att Jennifer inte hade stängt ner sin blogg sida, då blev man ju lite sugen att gäst blogga ;) föresten, Jag heter Elin och är Jennifers lilla syster, jag är 15 år :) iallafall.. hon uppdaterar aldrig :( ska tjata på henne att hon ska uppdatera mera ;) chiaaaoo :)

plugga&städa

Kategori: Allmänt

hejhej bloggen!
idag så har jag varit på skolan jag började 1, hua vad skönt det var. Somnade sent i inatt, stängde av datan vid tio i tre sen så vaknade jag flera gånger till morgon för Frida ringde mig typ 12 gånger. Efter att jag vaknade så gick jag ut på promenad med Kenza och träffade Anja, vi gick hem till mig jag gjorde mig i ordning sen gick vi ner till Malin. Tod sedan bussen till skolan sen så satt vi där till typ kvart över 3 sen så åkte jag hem med pappa. Ikväll så ska jag plugga och städa sen ska jag ut o träffa Anja och fixa lite grejjer. Men nu ska jag äta så bloggar kanske sen!
 
puss
 
lite bilder från helgen och veckan
 
 
 
 

tröttbrud

Kategori: Allmänt

tjaaaa
 
ligger i sängen nu och ska sova, är så jävla trött och sliten. Somnade på fotolektionen idag, fast det var typ bara 20 minuter ;)
 
kanske blir så att jag slår på en film en stund, bara för att det är så mysigt :) 
 
Var ju på stan förut med mamma & lillasyster så jag köpte hårförlägningen, den blåa jackan, ett par svart tights och clips till håret. 
orkar inte lägga in någon bild.
 
bloggar imorgonbitti börjar ju kvart över 11, så det kanske blir någon bild eller så :)
 
 
puss
 
 
 
 
 
 

ÄNTLIGEN!

Kategori: Allmänt

hej!
Har precis kommit hem från skolan, hade bara en lektion idag sen så slutade jag. Så då åkte jag ner till stan och träffade Frida, vi gick runt lite. Hittade jackan jag vill ha så ikväll så åker jag och mamma in till stan och köper den och en hårförlägning till mig, ÄNTLIGEN! jag var ju och klippte mig för ett tag sedan och färgade topparna brunt, blev inte nå nöjd med det så igår färgade jag om det till blont igen.
 
bloggar mer senare och lägger upp bild på jackan och håret! :)
 
puss