JenniferGlad

Himlabadet

Kategori:

Hej! Sitter på himlabadet nu och ska käka. Vi kom hit vid halv två så vi har ju varit här ett tag. Och Ikväll så ska vi sitta i Mattias garage och se på film. Bloggar ikväll :)
Puss puss

Godmorgon!

Kategori:

Godmorgon, säger en trött tjej som har problem att komma upp ur Malins soffa. Haha det var meningen att jag i några kompisar skulle ta 11:20 bussen men jag orkade inte kliva upp så set blir 12:48 bussen istället, Woho så nu ska jag försöka dra mig hemmåt och packa. Men jag bloggar förmodligen sen när jag är där eller senare på kvällen :)
Puss puss

Mobil bloggar

Kategori:

Hej!
Ligger hemma hos Malin nu och ska snart sova, kollar på en film nu. Ikväll så var vi i Mattias garage och kollade på film. Och Imorgon så ska jag, Malin, Mattias, Emma och Linus in och träna och sedan dra på himlabadet, på kvällen så vet jag inte vad jag ska göra, lär nog hitta på något med Brudarna. Men nu ska jag se klart filmen. Puss puss

Mobil bloggar

Kategori:

Tja!
Jag har varit riktigt dålig på att uppdatera den senaste tiden nu men jag kommer bli mycket bättre på det eftersom att jag fick en iPhone i julklapp så kommer jag kunna blogga från mobilen. Just nu sitter jag i soffan och kollar på tv, ska snart ner till Malin. Igår så var jag först och tränade sedan så åkte jag och Malin till sporthallen och simmade, eller Malin simmade eftersom jag inte vågar göra det än pga tån. På kvällen gjorde vi inte så mycket. Men jag ska ta och byta om nu så jag kan börja gå ner till Malin snart.

Puss

TORSDAG

Kategori: Allmänt

tja!
sitter på skolan nu och väntar på att få käka, sen blire att gå ut en snabbis sen upp och plugga lite på rummet, bloggar senare. puss
 
 
så här snygg är jag nu ! ;)
 
 

en massa bilder och lite text ;)

Kategori: Allmänt

kom precis hem efter att varit ute så nu lägger jag mig i sängen och slår på en film, bloggar imorgon. godnattttt! <3
 
 
& en bilder från hur snygg jag är nu ;)
 
 
 
 
och lite bilder från veckan, glömde ju lägga upp bilderna, hihihi  
 
 
 
 
 

2012-12-18 :)

Kategori: Allmänt

hej!
idag har jag varit på skolan, hade foto och sedan jobbade jag och Malin med vårt PM. Efter det åkte vi med min pappa ner till stan och väntade på min lillasyster i en och en halv timme. Sen när jag kom hem åt jag middag sen gick jag ut en liten sväng med Kenza och lillasyster, men fick ont i tån så orkade inte gå så långt. Men nu ska jag slå på en film, det blir en Maria Wern, sen blir det att få undan lite mer plugg. Bloggar kanske sen innan jag går och lägger mig. 
 
pusss
 

ny opererad tå och förkyld, love my life

Kategori: Allmänt

Hej bloggen&alla andra!
igår så opererade jag min tå, så nu blir det att ligga is soffan och kolla på film ett tag framöver. Så igår var jag bara hemma med mamma och kollade på film hela kvällen. Är också förkyld:(
 
sitter och kollar på tv nu med min lillasyster, JUSTIN BIEBER är ju på SVT1, så alla vet ! :D
kanske bloggar mer sen. <3
 
pusss
 

lördag natt, 02:27

Kategori: Allmänt

Helloooo!
Tänkte slänga in ett inlägg om vad jag har haft för mig ikväll. Jag har varit hos malin med Simon,Elin,Elina,Hebbe och Mattias. Vi spelade kort och sedan så skulle Elina och Mattias hem så då gick jag och Elin ner med dom. Sedan så gick in på statoil en snabbis,följde sedan med Elin en bit hem och gick sedan ner till malin igen och spelade lite LOL, synd bara att min data dog pga batteriet, så nu ligger jag i soffan och pluggar lite medans Simon sitter vid köksbordet och lirar och Malin ligger i sängen och kollar på ghost wisperer. 
Nej nu måste jag återgå till plugget.
 
pusspuss 
 
 
 
 

film

Kategori: Allmänt

Hej!
Sitter hemma hos Malin nu och kollar på film med Simon och sazan. Kollade PSG förut, dom vann med 4-0 och min baby(Zlatan) gjorde ett mål. men nu ska vi spela kort.
 
pusspuss <3

nyduschad

Kategori: Allmänt

hej allihopa!
 
nu har jag precis duschat, så nu har jag myst ner mig i sängen och börjat att plugga och väntar på att middagen ska bli färdig. Ikväll blir det bara en hemmasittarkväll, lite plugg och en massa andra avenyn avsnitt. Ska göra klart engelska uppsatsen nu sen blir det ett avsnitt sen så bluggar kah lite till och sedan ser jag ett till avsnitt. Har blivit galen i andra avenyn nu. helt sjukt, hur bra serien är. aja nu ska jag smörja in ansiktet och sedan fortsätta så jag blir klar någon gång.
 
kanske bloggar sen
pusss
 
en snygg bild på hur jag ser ut nu. 
 
 
och en bild från ett litet tag sedan.